Loading...

Vodeći smo hrvatski proizvođač čipsa od jabuke, a širenje asortimana i razvoj inovativnih i zdravih proizvoda nas je u konačnici dovelo na svjetsko tržište, gdje nam kupci Veli’s proizvoda svakodnevno ukazuju povjerenje.

Osnovna djelatnost tvrtke Zdrava navika d.o.o. je proizvodnja sušenog voća, dehidriranih krekera, voćnih sokova i čajeva. Svi naši proizvodi nastali u našem proizvodnom pogonu nadomak Zagreba su  100% prirodni, bez dodanih šećera, aditiva, bojila i E-brojeva te hrvatskog porijekla.

Naše hrskave grickalice (čipsevi i krekeri) bez dodataka šećera ili ulja, 100% prirodni sokovi koji se proizvode od najkvalitetnijih sirovina te osvježavajući aromatični čajevi bez dodanih aroma, čine brand Veli`s.

Osim vlastitom proizvodnjom, bavimo se i pružanjem usluga sušenja voća i povrća, proizvodnjom sokova i napitaka, pakiranjem i punjenjem u ambalažu po Vašem izboru.

Cijeli proces odvija se u uvjetima maksimalne brige za kvalitetu gotovog proizvoda, a nadgledaju ga i vode stručnjaci sa znanjem stečenim na Agronomskom fakultetu u Zagrebu u suradnji s tvrtkom Euroinspekt Croatiakontola d.o.o.

Za dodatne informacije i savjete kontaktirajte naš stručni tim:
Tel: 01/ 58 02 172
Fax: 01/ 58 02 173
E-mail: info@velis.hr

Pošaljite upit ili narudžbu